VI SYSSLAR MED ALLTING GÄLLANDE DIGITALTRYCK

Hjärtat i verksamheten är vår digitala tryckpress, som trycker visitkort, produktblad och broschyrer.

Digitalt tryck

Med modern rip och senaste programmen får du förstklassiga trycksaker.
Matt, bestruket eller blankt papper, 1- eller 2-sidigt, tunt papper eller kartong. Från visitkort till broschyrer och produktblad.
Vi ordnar även adressering direkt på trycksaker. Kvalitén är fullt jämförbar med offsettryck..

Klarlack

Vi kan trycka klarlack som femte färg – samtidigt som den vanliga fyrfärgen, vilket gör oss unika. Detta gör det möjligt att förhöja känslan av t.ex. ”valda ytor”.

Klarlack är en transparent beläggning som ger trycksakerna en finish som får dem att sticka ut från trycksaker som inte har blivit klarlackade. Klarlack kan vara antingen matt eller blankt. Klarlack gör sig bäst på trycksaker som kommer hanteras mycket, till exempel visitkort eller broschyrer.


Digitaltryck är en metod som går ut på att trycka digitalbaserade bilder direkt på papper. Med digitaltryck går det att trycka både små och storskaliga jobb. Fördelen med digitaltryck är att det är möjligt att trycka på begäran utan några större förberedelser, det är också möjlig att göra mindre ändringar mellan varje utskrift. Högkvalitativa tryck av småskaliga jobb gör digitaltryck prefekt för bland annat prototyptestning, prototyper både ser ut och känns som den färdiga produkten. Detta gör att tryckmetoden blir allt mer vanligare i kommersiella sammanhang, där högt tempo i kombination med hög kvalité är efterfrågat.

Att digitaltryck går så snabbt till skillnad från andra trycksätt är för att det inte förekommer byte av tryckplåtar, som måste bytas i andra tryckmetoder. Ytterligare en fördel som digitaltryck har gentemot andra tryckmetoder är att förberedelserna för småskaliga jobb är den samma som för storskaliga jobb

Utskrifter på begäran, möjligheten att göra ändringar mellan varje utskrift och den höga kvalitén vid varje utskrift, gör digitaltryck väldigt attraktiv för stora som små företag som vill trycka broschyrer, produktblad och visitkort i förstklassig kvalité.