VI SYSSLAR MED ALLTING GÄLLANDE STORFORMATSTRYCK

Storleken har betydelse, framförallt i skyltningar och på mässor där du vill att ditt budskap ska ta för sig ordenligt. Där är storformat, exempelvis rollups, ett ovärderligt hjälpmedel.

Storformatstryck innefattar de tryckmaterial som är för stora för att tryckas i en vanlig tryckpress. Konturskurna dekaler, banderoller och fönsterdekor.

Vi har bred erfarenhet av allt från grafisk design till tryck av storformat. Vi agerar gärna bollplank för hur du får ditt företag att synas på bästa sätt.

Med storformatstryck är det möjligt att göra stort intryck på alla som ser den färdiga produkten. Vare sig det är displayer, skyltar, affischer eller banderoller så kan tryck i storformat locka åskådare, även från flera meter bort, storformatstryck är den bästa tryckmetoden att använda när man vill att ens budskap ska ses av många.

Utöver det kommersiella trycksakerna som kan tryckas med storformatstryck, kan man med storformatstryck också trycka informationsfyllda trycksaker, som till exempel en världskarta till klassrum.

Vid tryckning av storformat programmeras först dimensionerna av det som ska tryckas, detta gör att tryckningen blir exakt. Efter att skrivaren har läst in de programmerade dimensionerna sprejas ett tunt lager färg på tryckmaterialet. För att torka färgen snabbt används UV-ljus, efter att färgen har torkat är tryckningen klar och tryckningsprocessen börjar om med nästa kopia.