FRÅN GRAFISK DESIGN TILL DISTRIBUTION

Vår kunskap inom grafiska tjänster omfattar hela produktionsprocessen, från originaltjänster, layout och grafisk design till offset- och digitaltryck, olika typer av efterbearbetningar samt distribution.

För oss på Exellent Print & Design är det jätteviktigt att det slutliga resultatet blir snyggt och prydligt. Det finns oändliga möjligheter att förhöja känslan på en trycksak genom en ovanlig bindning eller ett annorlunda omslag.

Vi har massor av idéer, fråga oss gärna!
Kreativitet och lyhördhet är nyckelord hos oss och genom hög kompetens inom grafisk design och tryckteknik lovar vi att ta dina trycksaker till nya höjder.


Grafisk design

Behöver du hjälp med original och design, så hjälper vi dig att ta fram ett nytt slagkraftigt material för dina trycksaker. Förändring sker alltid – vi ser till att ert företags grafiska profil är den samma. Ändringar, tillägg, upplägg, m.m.

Vi har även en FTP-server där du lätt kan skicka dina tunga orginal till oss. Länk till FTP-Server. Fråga oss så får du ett lösenord till denna.

Digitalt tryck

Hjärtat i verksamheten är vår digitala tryckpress, som bl.a trycker visitkort, produktblad, kuvert och broschyrer. 
Med modern rip och senaste programmen får du förstklassiga trycksaker. Matt, bestruket eller blankt papper, 1- eller 2-sidigt tryck, tunt papper eller kartong. Från visitkort till broschyrer och produktblad. Kvalitén är oslagbar.

Storformat

Storleken har betydelse, framförallt i skyltningar och på mässor där du vill att ditt budskap ska ta för sig ordenligt. Där är storformat, exempelvis rollups, ett ovärderligt hjälpmedel.

Storformatutskrift passar till skyltar, vepor, 
roll-ups och affischer vid små upplagor.

Variabelt tryck

Med variabelt tryck har du alla möjlighet att personifiera dina utskick utan att det kostar en förmögenhet. Vi kan till exempel variabeltrycka namn och bild på respektive mottagare.

Adresserade utskick jämfört med oadresserade utskick är ett alternativ med högre träffsäkerhet och möjlighet till ett personligare tilltal, eftersom du vet vem du kommunicerar med. Förädling

Den sista pusselbiten som läggs innan dina trycksaker levereras är efterbearbetningen.
Beroende på hur din trycksak kommer att användas och vilken känsla du vill att den ska förmedla, kan vi hjälpa dig med en mängd efterbearbetningar. Vi utför allt från stansningar till falsning och olika bindningar. Gemensamt för alla moment är att de sker med största precision.

Distribution

Vi hjälper dig med distributionen av dina trycksaker, så sparar du din värdefulla tid som du istället kan ägna åt viktigare saker.

Dina trycksaker når också sina mottagare snabbare, eftersom de inte behöver ta omvägen via dig innan de skickas iväg. Vi hjälper dig med alla moment från det att trycksaken lämnat tryckpressen och tills den är levererad till mottagaren.